Újra megnyitott az Árpád Gyógy- és Strandfürdő

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a terveknek megfelelően 2021. május 8-án (szombaton) 06:00 órakor az Árpád Gyógy- és Strandfürdő újra megnyitott.

Szeretettel várjuk Önöket!

Tervezett nyitás

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a vonatkozó kormány rendelet betartása mellett 2021. május 8-án (szombaton) 06:00 órakor az Árpád Gyógy- és Strandfürdő újra kinyithat, amennyiben az összes hatósági engedély időben megérkezik.

Belépés 18 éven felülieknek kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges! A védettségi igazolvány valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.

A 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek olyan felnőtt kíséretével, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Figyelem! A vonatkozó rendelet értelmében kizárólag a védettségi igazolvány (plasztik kártya) fogadható el, az oltási igazolás és/vagy bármilyen más dokumentum NEM! Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a fehér, papír alapú oltási igazolást nem áll módunkban elfogadni.

Aktuális uszoda foglaltság

Uszoda foglaltság

20210506_uszoda_foglaltsag

Bemutatkozó film

Ne várd meg, hogy fájjon!

Tudta Ön, hogy évente 2 x 15 alkalommal vehet igénybe TB által támogatott fürdőkúrát?

A fürdőkúrákat reumatológus-, fizioterápiás-, ortopéd-mozgásszervi, továbbá egyes esetekben traumatológus szakorvos írhatja fel.

Ajándékozzon fürdőbérletet!

Közeledik a karácsony és szeretnénk felhívni minden kedves vendégünk figyelmét arra, hogy élményt adni ajándékba mindig jó választás.

Kedvezményes ajánlatunkról érdeklődjenek az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben!

Csak felnőtt bérlet vásárlása esetén!

Tájékoztató

Tájékoztató a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. által kibocsájtott vásárlási utalványok felhasználhatóságáról

Letöltés (PDF, 121KB)

Ha végre itt a nyár